وبلاگ
چگونه پسته ابخندان را تشخیص دهیم؟
پسته ابخندان
پسته ابخندان پسته ایست که از باز کردن دهان پسته های در بسته به روشی که گفته خواهد شد بدست می آید.در این روش پسته دهان بسته را داخل حوضچه ویا استخر آب سرد درحد۴درجه و کمتر می اندازند.چند ساعتی که پسته ها در این دما ماندندوکاملا سرد شدند،انهارا ازحوضچه خارج نموده و بلافاصله در معرض باد و هوای داغ که توسط هیترهای کوچک و با بزرگ تولید میشود قرار میدهند.در اثر اختلاف دمای ناگهانی پسته ها از طرف دهان شروع به ترکیدن و باز شدن می نمایند. و پسته ای ظاهرا خندان تولید میگردد.
روش تشخیص پسته ابخندان
اساس تشخيص پسته هاي آب خندان از پسته هاي طبيعي خندان بر مبناي تغييرات فيزيكي، شيميائي است كه در نتيجه آب خندان كردن در پسته به وجود ميآيد اين تغييرات عمدتأ شامل موارد زير ميباشد:
۱- پوست سخت پسته با فشار بين انگشتان بطور كامل بسته ميشود.
۲- سطح داخلي پوست سخت نسبت به سطح خارجي آن تیره تر (كدر) ميشود.
۳- پوست نرم (پوست مغز پسته) با مختصر فشار انگشتان جدا ميشود كه اين حالت معمولا با خرد شدن مغز پسته نيز همراه است.
۴– طعم و بوي پسته از حالت طبيعي به طعم تند و بوي غيرطبيعي نامطبوع تغيير ميكند. ( بوي رطوبت ) يادآوري – پسته هاي آب خندان تمامي مشخصات فوق را دارا ميباشد.
امیدواریم شما را در تشخیص پسته ابخندان کمک کرده باشیم
با تشکرگلزار _مدیر فروشگاه مرکزی پسته رفسنجان